beta
Сервіс працює в бета-режимі
Деякі функції можуть працювати некоректно, якщо ви помітили помилку, будь ласка, повідомте нам у чаті

Як перевезти склад: грамотна організація переїзду складу, процес транспортування складу

Перевезти склад значно складніше, ніж організувати офісний або квартирний переїзд. Перевезення складу є складним і трудомістким процесом. Для цього знадобиться робота вантажників такелажників та спеціалізованої техніки, послуга транспортної компанії та звичайно ж суворий облік товарів.

Особливості організації процесу транспортування складу

Перше, що потрібно, це детально спланувати всі етапи і ретельно все продумати до дрібниць. Важливо заздалегідь скласти план розміщення товарів та обладнання в новому приміщенні, а також подумати про те, перевезення якихось речей потрібне буде в першу чергу. Процес переїзду має бути налагоджений таким чином, щоб не гальмувати роботу підприємства.

Організація переїзду вимагає мінімізувати обсяги замовлень на день чи два, але робота складу не повинна зупинятися.

Перевезення складу - це захід, який складно провести власними силами і знадобиться комплексна послуга компанії-вантажоперевізника. Комплексне транспортування включає не тільки перевезення з місця на місце, вам також надаються вантажники, пакувальний матеріал та інші необхідні послуги.

Основні етапи при переїзді складу

Важливо розподілити переїзд на етапи та приблизно визначити скільки часу займе кожен із них і що конкретно знадобиться для його реалізації.

Транспортний процес умовно можна поділити на такі етапи:

  • Планування та розподіл зон відповідальності.

  • Інвентаризація товарів та обладнання. Також потрібно скласти список того, що потрібно перевезти насамперед.

  • Упаковка товару та маркування всієї тари. Маркування допоможе вберегти вантаж під час транспортування та дозволить швидко все розподілити на новому місці.

  • Завантаження всього, що потрібно перевезти у транспортний засіб, згідно зі списком першочерговості.

  • Безпосередній процес транспортування. Найкраще довірити свій товар та обладнання перевіреним вантажоперевізникам. Велика транспортна компанія може запропонувати комплекс необхідних послуг.

  • Розвантаження та розміщення товарів на новому місці. Для прискорення процесу можна задіяти складську техніку.

Щоб перевезення складу пройшло без особливих труднощів та проблем, потрібно не лише спланувати переміщення товарів, а й подумати про персонал. Важливо організувати роботу співробітників складу таким чином, щоб вони не юрмилися в одному місці та працювали максимально ефективно. За потреби потрібно подумати про трансфер персоналу на нове місце.

Щоб уникнути метушні та марної трати часу, потрібно замовити комплексну послугу. Зараз багато транспортних компаній, які допоможуть впоратися з таким завданням.


Поділитися: