beta
Сервіс працює в бета-режимі
Деякі функції можуть працювати некоректно, якщо ви помітили помилку, будь ласка, повідомте нам у чаті

5 додатків, що полегшують життя перевізникам: платформа та додатки для пошуку вантажів

Наше життя зараз важко уявити без сучасних технологічних гаджетів, вони значно полегшують наше повсякденне життя і суттєво спрощують робочі процеси.

Сфера автомобільних вантажоперевезень не є винятком, а сучасні програми для клієнтів, водіїв та диспетчерів спрощують та прискорюють робочий процес. В наш час важко уявити, що водій не має сучасного смартфона чи планшета. Кожна сучасна транспортна компанія стежить, щоб її співробітник мав хороший телефон і доступ в інтернет.

Кожен перевізник зі стажем вже точно знає, які проблеми у нього можуть виникнути або яка інформація йому знадобиться в дорозі, а також знає, який додаток використовувати, щоб вирішити те чи інше питання.

Враховуючи думку більшості професійних водіїв-далекобійників, можна скласти рейтинг найбільш популярних і корисних додатків для водіїв вантажного транспорту.

Cargofy Partner

Це найзручніша платформа для пошуку вантажів.

Основна проблема приватного підприємця, який самотужки займається автомобільними вантажоперевезеннями, це те, що потрібно виконувати безліч справ самостійно. У великих транспортних компаніях завдання розподілені між різними співробітниками і кожен намагається виконати свою роботу максимально якісно. Тому найважчим завданням для водія-приватника є пошук вантажу. Такому перевізнику потрібен диспетчер чи співпраця з великою транспортною компанією, яка має логістичний центр. Однак при стабільному доступі до інтернету за допомогою додатку Cargofy Partner можна знайти вантаж для доставки самостійно.

Cargofy Partner надає доступ до заявок на доставку вантажів по всій Україні. Використовуючи ряд фільтрів, можна знайти вантаж для доставки, який оптимально підійде під тип вашої вантажівки і місцезнаходження в даний момент.

У програмі є функція, що дозволяє відзначати ті чи інші дії, які потрібні для успішного виконання замовлення. Наприклад, можна відзначати прибуття в місце завантаження або заправку.

Уклавши один єдиний договір з компанією Cargofy, ви отримаєте необмежений доступ до замовлень та підтримку персонального менеджера, який супроводжуватиме кожен ваш рейс. Весь документообіг у співпраці з Каргофай здійснюється в електронному вигляді, що значно спрощує роботу.

Якщо регулярно користуватися Cargofy Partner, то середнє навантаження на транспортний засіб становитиме щонайменше 8000 км на місяць.

І найважливіше - для кожного водія гарантовано своєчасні виплати за кожен рейс, проблему неплатежів клієнтів компанія бере на себе.

TransParking

Це один з найбільш інформативних та популярних додатків швидкого пошуку паркінгу для вантажних транспортних засобів.

Дуже корисний додаток, якщо доставка вантажу відбувається незнайомим маршрутом, а тахограф попереджає, що терміново потрібна парковка для відпочинку. TransParking завжди підкаже доступне безкоштовне місце для стоянки вантажівки в радіусі до півсотні кілометрів. У цьому додатку зафіксовано понад 33 000 місць для паркування вантажних автомобілів, і всі вони проаналізовані та перевірені.

За допомогою різноманітних фільтрів можна вибрати місце за заданими певними параметрами.

Використовуючи цей сервіс, за короткий час ви можете відшукати місце для відпочинку з усіма необхідними зручностями (душ, кафе, Wi-Fi) і стоянкою, що охороняється. Важливо те, що зробити замовлення чи бронювати місця ви можете лише при наближенні до даної стоянки. Це своєрідний захист від тих, хто ставить бронь на паркувальне місце заздалегідь.

TransParking має найвищий рейтинг у Google Play та безліч позитивних відгуків.

Bans For Trucks

Це найкращий додаток для відстеження тих ділянок дороги, де рух тимчасово обмежений.

Час для водія має дуже важливе значення з кількох причин:

  • перше і найважливіше те, що вантаж має бути доставлений вчасно;

  • друге це контроль робочого часу, не можна порушувати режим праці та відпочинку, інакше можна отримати штраф.

Тому потрібно заздалегідь перевірити маршрут на наявність обмежень руху та за необхідності його скоригувати, щоб уникнути неприємностей у дорозі.

Bans For Trucks відображає всі постійні та тимчасові обмеження на вашому шляху, це можуть бути обмеження пов'язані з погодними умовами або технічними причинами. Додаток містить актуальну інформацію по всіх країнах нашого континенту. Даний сервіс не тільки повідомляє про всілякі обмеження, але й може допомогти спланувати або відкоригувати маршрут. Bans For Trucks досить точно розраховує час пересування певним маршрутом і може запропонувати альтернативний варіант дороги.

У своїй ніші ця програма отримала найвищу оцінку користувачів.

TransTask

Цей сервіс дозволяє моніторити стан виконання замовлення без телематики.

Великі транспортні компанії забезпечують відстеження вантажу реальному часі. І кожен їхній клієнт може перевірити переміщення свого товару у будь-який час доби. Але для водіїв, які працюють самі на себе - це значна стаття витрат.

А цей додаток дає можливість стежити за переміщенням вантажів не використовуючи телематику.

Цей сервіс корисний не лише клієнтам, а й водіям. Тут водій може побачити всю інформацію про місце завантаження та розвантаження, а також інші відомості про вантаж. При поломці або технічних проблемах можна просто залишити відмітку про дану подію в додатку і таким же способом повідомити про продовження шляху. Підтвердити виконання замовлення також можна у програмі TransTask.

ICE - In Case of Emergency

Ця програма є електронною медичною книжкою. Водій далекобійник – це професія пов'язана з підвищеним ризиком для життя. Дорога є зоною небезпеки, ситуація на якій залежить не тільки від самого водія, а й від інших учасників руху та погодних умов. Тому кожному водієві важливо мати при собі медичну інформацію про своє здоров'я. У цьому додатку зберігається інформація про ліки, які приймає людина, про перенесені захворювання та хірургічні втручання, наявність алергії та група крові.

Ця інформація буде дуже корисною лікарям у разі травм при ДТП.

Безумовно є багато інших корисних додатків, щоб полегшити роботу перевізників. Важливо вибрати саме ті, що будуть вам дійсно корисні, спростять перевезення товарів та пересування вантажного транспорту дорогою.

Поділитися: