beta
Сервіс працює в бета-режимі
Деякі функції можуть працювати некоректно, якщо ви помітили помилку, будь ласка, повідомте нам у чаті

Як замовити перевезення вантажу без головного болю: як правильно організувати перевезення вантажу в компанії Cargofy

Перевезення вантажу - це та послуга, яка може знадобитися майже кожній людині. Це може бути переїзд у новий будинок чи офіс, доставка нових меблів чи будматеріалів із магазину. А якщо ви власник бізнесу або керівник компанії, то вам потрібен надійний партнер-перевізник. Але не всім вдається з першого разу знайти того, хто надаватиме послуги транспортування якісно та за прийнятною ціною.

Транспортна компанія може вважатися надійною, якщо:

  • Усі домовленості буде підтверджено документально.

  • Транспортна компанія має надати документ на страхування вантажу.

  • Досвід вантажоперевезень вашої групи товарів досить великий, а відгуки клієнтів позитивні.

  • Доступна ціна та прозора система формування тарифу.

Компанія Cargofy відповідає всім цим критеріям та може організувати автомобільне перевезення вантажу у необмеженій кількості на будь-яку відстань.

Наш автопарк – це виключно сучасні автомобілі та обладнання. А наші висококваліфіковані співробітники допоможуть організувати швидку та якісну доставку звичайних, температурних та спеціалізованих вантажів.

Як правильно організувати перевезення вантажу в компанії Cargofy

Для того, щоб замовити автомобільне вантажоперевезення, ви можете заповнити заявку на сайті, зателефонувати або просто прийти до нас в офіс. Наші співробітники нададуть вичерпну  відповідь на всі ваші запитання і дадуть пораду як найкраще організувати транспортування того чи іншого товару.

Перше з чого потрібно почати це вибрати відповідний транспортний засіб, який оптимально підійде для обсягу і характеристик вашого вантажу. А також обговорити спосіб доставки.

Друге. Документально оформити маршрут постачання та укласти транспортний договір.

Третє. Сформувати пакет супровідної документації на вантаж.

Четверте. Вивчити документи зі страхування, за необхідності придбати додаткові страхові послуги.

П'яте. Якщо товар потребує спеціальних умов або вам потрібна додаткова послуга (навантаження, розвантаження тощо), ви повинні зафіксувати це в договорі.

Основне питання кожного замовника це скільки коштуватиме транспортування. Ви можете дізнатися ціну перевезення самостійно всього за пару хвилин. На сайті компанії Cargofy є спеціальний калькулятор, за допомогою якого ви зможете розрахувати приблизну ціну вашої доставки.

Cargofy є одним із лідерів у сфері вантажоперевезень по Україні. Ми зробимо все можливе, щоб швидко та якісно перевезти ваш офіс, склад чи особисті речі.

Команда професіоналів із Cargofy, допоможе розвивати ваш бізнес та доставляти товар клієнтам швидко, своєчасно та якісно.

Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб ваш досвід співпраці з Cargofy був успішним.


Поділитися: