beta
Сервіс працює в бета-режимі
Деякі функції можуть працювати некоректно, якщо ви помітили помилку, будь ласка, повідомте нам у чаті

Каргофай стає оператором Е-ТТН: нові можливості для вашого бізнесу та бізнесу

Обговорення щодо впровадження електронних товарних транспортних накладних (е-ТТН) відбувалися вже давно, а день запуску обов’язкового їх використання планували на 1 серпня 2023 року. Однак, наразі процес їх впровадження продовжується і будь-яке підприємство може долучитися до нього прямо зараз. 

Ситуація з використанням ЕТТН на сьогодні

Наразі триває впровадження електронних ТТН, і щодня до нього долучається все більше підприємців. 

Відповідно до чинного законодавства, обов'язоково використовувати електронні ТТН, проте досі немає офіційного оголошення про обов’язкове впровадження е-ТТН з 1 серпня.

Зараз маємо таку ситуацію:

Електронні ТТН продовжують перебувати на етапі тестування.

У період тестування використання е-ТТН залишається добровільним, але ця ситуація може змінитись зовсім скоро.

Зараз усі три учасника вантажних перевезень повинні мати одну паперову копію ТТН з усіма необхідними підписами. Ця копія потрібна для перевірки Державною службою безпеки на транспорті.

Звісно, ​​після обов’язкового впровадження е-ТТН, не потрібно буде створювати їх у паперовій формі. Але точна дата впровадження наразі невідома, а протягом цього року використання е-ТТН залишається на добровільних засадах.

Але нам відомо, що обов’язкове впровадження е-ТТН очікується найближчим часом. Вже зараз доступні готові рішення для роботи з е-ТТН, ви вже можете отримати консультацію та підготувати свій бізнес до цих змін.

Ми готові запропонувати дієві рішення для роботи з документами, пов'язаними з перевезенням товарів, коженому, хто звертається до нас за консультаціями.

Cargofy: швидкий та ефективний агрегатор вантажів для сучасного бізнесу

Сучасна транспортна і логістична індустрія стрімко розвивається, надаючи підприємцям та компаніям нові можливості для ефективного перевезення вантажів. У цьому контексті Cargofy, інноваційний агрегатор вантажів, виступає як ключовий гравець, який забезпечує швидку та ефективну взаємодію між вантажовласниками та перевізниками.

  1. Надзвичайна ефективність

Cargofy створений для того, щоб забезпечити максимальну ефективність у процесі виробництва вантажів на ринку. Однією з ключових переваг платформи є можливість ведення всього документообігу з перевезенням, незалежно від того, чи це власні вантажі чи агреговані. Це дозволяє підприємцям зосередитися на самому процесі перевезення, мінімізуючи витрати часу та зусиль на формальності.

  1. Надійний Контроль та Аудит

Автоматичний аудит та перевірка надійності клієнтів в режимі онлайн - це ще одна перевага, яку пропонує Cargofy. З використанням відкритих даних компаній та фізичних осіб платформа забезпечує високий рівень надійності в партнерських відносинах між вантажовласниками та перевізниками.

  1. Використання штучного інтелекту (ШІ)

Ще важливою характеристикою Cargofy використовує штучний інтелект для рекомендацій щодо ціни та умов роботи. Завдяки ШІ платформа може аналізувати ринкові тенденції та параметри, надаючи корисні поради вантажовласникам та перевізникам для ефективної угоди.

  1. Зручна Мобільність

Cargofy запитує обмін валютами в реальному часі за допомогою свого мобільного додатка. Це дозволяє всім учасникам процесу легко та швидко відстежувати переміщення вантажів, забезпечуючи ефективну координацію та планування.

  1. Миттєва Комунікація

Один із ключових аспектів Cargofy - це забезпечення реактивності даних через веб-сокети. Механізм дозволяє зменшити затримки в обміні цієї інформації між учасниками, забезпечуючи миттєву комунікацію та зменшуючи можливість затримок.

Cargofy – це не просто агрегатор вантажів, це інноваційний інструмент для оптимізації транспортної та логістичної діяльності. Платформа використовує підприємцям швидко та ефективно містить відповідні завантаження на, забезпечуючи ефективний документообіг, надійний аудит та рекомендації за допомогою ринку ринку інтелекту. Швидкість, ефективність та зручність - ось ключові підстави, чому Cargofy є вибором для сучасного бізнесу.



Поділитися: